AKF Shaker 2019 - Amsterdams Andalusisch Orkest op Theaterflix

De voorstelling van Amsterdams Kleinkunst Festival is beschikbaar voor abonnees van Theaterflix.

Word abonnee op Theaterflix, bekijk onbeperkt naar alle voorstellingen en steun het theater en de groei van de collectie.

 

AKF Shaker 2019

Over de voorstelling

Bij de AKF Shaker slaan het Amsterdams Kleinkunst Festival en het Amsterdams Andalusisch Orkest de handen ineen. Twee talentvolle kleinkunstenaars en twee ervaren artiesten gaan met elkaar een muzikale battle aan. Ondersteund door het orkest maken zij een vervolg op elkaars werk. Waar komt de Arabo Andalusische muziek vandaan en wat is de oorsprong van kleinkunst? Wat is het resultaat als dat in een muzikale blender gaat en wordt gemixt tot een theatraal muzikaal concert? De talenten presenteren het werk in een intieme setting. De Blauwe Zaal van De Meervaart wordt speciaal voor dit concert omgebouwd tot een intieme huiskamer. Laat je meenemen in een fusion van nieuwe geluiden, teksten en unieke samenwerkingen.

Credits AKF Shaker 2019

Met: Elke Vierveijzer, Kirsten van Teijn, Karima el Fillali en Noam Vazana
Muzikale begeleiding: Mohamed Al Mokhlis (viool), Ahmed Khaili (percussie), Avishai Darash (piano) en Edsart Udo de Haes (gitaar)
Muzikaal leider: Avishai Darash
Theaterregistratie: Video voor Theater

Jaar

2019

Categorieën

Onbeperkt toegang

Ontdek meer voorstellingen als abonnee met toegang tot alle voorstellingen op Theaterflix

  • recente voorstellingen
  • archiefvoorstellingen
  • voorstellingen uit UvA Bijzondere Collecties

 

 

Toegang tot de rijke cultuur uit de Nederlandse theaters

Bekijk bij Theaterflix de voorstellingen die jij wilt zien op het moment dat het jou uitkomt. Bekijk die ene voorstelling die nooit meer in het theater terugkomt en wees er als eerste bij als je favoriete toneelstuk weer op de planken staat.