De Kleine Kapitein (6+) - Van Engelenburg Theaterproducties op

De voorstelling van Van Engelenburg Theaterproducties is beschikbaar voor abonnees van Theaterflix.

Word abonnee op Theaterflix, bekijk onbeperkt naar alle voorstellingen en steun het theater en de groei van de collectie.

 

De Kleine Kapitein (6+)

Over de voorstelling

De Kleine Kapitein gaat over een jongen die op zoek gaat naar het ‘Eiland van Groot en Groei’, samen met zijn vrienden dikke Druif, bange Toontje en Marinka. Een grijze schipper vertelt hoe ooit een kleine kapitein een boot heeft gemaakt van alle spullen die hij vond: de Nooitlek. Hij begint een boot te maken van alles wat er tijdens de storm is aangespoeld: stukken hout, een kist, een stuk van een bed en een oude emmer. Dit is het begin van een groot avontuur.

Credits De Kleine Kapitein

Regie: Bruun Kuijt
Script: Tom Sijtsma
Muziek: Händel/Arends
Arrangementen: Fons Merkies
Spel: Michel Sorbach (grijze Schipper), Arjan Smit (kleine Kapitein), Alexandra Alphenaar/Sabine Krol (Marinka), Robbie Aldjufri (bange Toontje), Christian van Eijkelenburg (dikke Druif)

Jaar

2014

Categorieën

Onbeperkt toegang

Ontdek meer voorstellingen als abonnee met toegang tot alle voorstellingen op Theaterflix

  • recente voorstellingen
  • archiefvoorstellingen
  • voorstellingen uit UvA Bijzondere Collecties

 

 

Toegang tot de rijke cultuur uit de Nederlandse theaters

Bekijk bij Theaterflix de voorstellingen die jij wilt zien op het moment dat het jou uitkomt. Bekijk die ene voorstelling die nooit meer in het theater terugkomt en wees er als eerste bij als je favoriete toneelstuk weer op de planken staat.