Theaterflix in school - Theaterflix

Theaterflix in school

Het aanbod van voorstellingen die bij ons te zien zijn, zijn ook beschikbaar voor scholen (BO, VO, HO) middels speciale schoolabonnementen. Zo maken we het mogelijk dat deze voorstellingen in school- of studieverband te bekijken zijn in het kader van kunst- en cultuureducatie of vakken als (kunst)geschiedenis of Nederlands.

Als docent of medewerker sluit je makkelijk een abonnement af en verstuur je zelf de uitnodigingen naar je leerlingen of studenten.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Kies je abonnement en het aantal leerlingen hier:
     
  • Vul je contact- en instellingsgegevens in.
  • Betaal direct online en download je factuur bij mijn abonnement.
  • Betaal je via CJP cultuurkaart? Dan ontvang je een activatie code (Neem contact op)
  • We werken met een minimale afname van 15 leerlingen. Daarna ronden we af per 5 leerlingen.

Vragen?

We denken graag met je mee over een passend aanbod. Heb je hierover vragen of wil je meer weten over hoe alles werkt? Maak dan gebruik van het contactformulier of ons email adres.

Passend aanbod

Het kan zijn dat je voor je scholieren of studenten een specifieke aanvulling zoekt op het lesmateriaal. Dit kan een enkele voorstelling zijn waarvoor je niet een heel abonnement wilt afsluiten. Het is daarom ook mogelijk om een enkele voorstelling af te nemen. Dit kan zowel klassikaal of dat leerlingen/studenten de voorstelling thuis kunnen bekijken.

Ook handig bij Theaterflix

Entree federatie / Kennisnet / Surfspot: Theaterflix kan ook eenvoudig toegang bieden tot gehele onderwijsinstellingen die aangesloten zijn bij een van deze partijen.

CJP cultuurkaart: Theaterflix is cultuurkaart acceptant wat aansluiten bij Theaterflix voordelig maakt voor onderwijsinstellingen.

In contact met een Theatergroep

Wij blijven het natuurlijk aanmoedigen dat kinderen en jongeren in levende lijve theatervoorstellingen bezoeken. Mocht je na het zien van een van onze voorstellingen geïnteresseerd zijn in wat de theatergroepen te bieden hebben, voor bijvoorbeeld een live theatervoorstelling en theatereducatie, dan brengen we je graag in contact.

Schoolopdrachten en theatereducatie

Via de gezelschappen zijn er educatieve opdrachten en lesbrieven beschikbaar. Zoals bij de Zilveren Krekel winnaar Falling Dreams. Momenteel werken we aan de uitbreiding hiervan en zullen er in de toekomst meer lesbrieven beschikbaar komen.

Vergoeding aan Theatergroepen

Klassikaal een voorstelling bekijken met een privé account is niet toegestaan en gaat tegen onze afspraken met de aanbieders in (algemene voorwaarden). Dit onder andere, omdat er per keer dat er klassikaal een voorstelling wordt afgespeeld er meer mensen naar kijken dan in een thuissituatie.
Voor het gebruik van de voorstellingen draagt Theaterflix een groot deel van de inkomsten af aan de Stichting Theaterregistraties Nederland (STRNL). STRNL behartigt de belangen van en vergoedingen voor de theatergroepen en uitvoerenden.

Onbeperkt toegang

Ontdek meer voorstellingen als abonnee met toegang tot alle voorstellingen op Theaterflix

  • recente voorstellingen
  • archiefvoorstellingen
  • voorstellingen uit UvA Bijzondere Collecties

 

 

Toegang tot de rijke cultuur uit de Nederlandse theaters

Bekijk bij Theaterflix de voorstellingen die jij wilt zien op het moment dat het jou uitkomt. Bekijk die ene voorstelling die nooit meer in het theater terugkomt en wees er als eerste bij als je favoriete toneelstuk weer op de planken staat.

Whatsapp met ons