Voorstelling aanbieden op Theaterflix - Theaterflix

Voorstelling aanbieden op Theaterflix

TheaterflixTheaterflix biedt zowel theaterregistraties aan die populair zijn bij het grote publiek alswel theaterregistraties die gewild zijn bij de liefhebber. Voor een goede balans wordt een selectie uit de collectie getoond, op basis van kijkgedrag en beheer. Wil je meehelpen als ambassadeur of heb je een voorstelling die je wilt aanbieden, dan horen we het graag!

Kunnen mijn voorstellingen op Theaterflix?

Ja, je voorstellingen kunnen op Theaterflix getoond worden.
Plaatsing is afhankelijk van populariteit en kwaliteit van de opname.

De volgende stukken hebben wij nodig:

  1. Videoregistratie in hoge kwaliteit (eg. WeTransfer)
  2. Aansluitovereenkomst doorgifte –STICHTING THEATERREGISTRATIES NEDERLAND (een- of tweezijdig getekend)
  3. Beschrijving + Pers foto + Video fragment

Kwaliteitscriteria van de voorstellingen op Theaterflix

  • Minimaal een twee cameraregistratie bij voorkeur opgenomen met drie camera’s
  • Beeldformaat; fullhd (1920×1080, mp4 h264, minimaal 10 mbps)
  • Post-productie; goede audio- en beeldnabewerking. Volumebalans moet goed zijn en alles goed verstaanbaar zonder (veel) ruis. De beelden zijn qua kleur en lichtintensiteit in balans.

Theaterflix ambassadeurs

Blogposts, retenties en ander stukken schrijven we vaak in samenwerking met acteurs en liefhebbers. Je kan je zelf aanmelden voor ons afilliate marketing programma. De Theaterflix ambassadeurs met wie we samenwerken worden meestal voorgedragen vanuit onze partners.

Vergoeding voor mijn voorstellingen op Theaterflix

Stichting Theaterregistraties Nederland incasseert de licenties en vergoedingen voor theatergroepen die een aansluitovereenkomst hebben getekend. Stichting Theaterregistraties Nederland keert voor deze groepen jaarlijks een vergoedingen uit op basis van de gerapporteerde kijkcijfers. Daarnaast bestaan er individuele afspraken tussen Theaterflix en theatergroepen. Voor vergoedingen voor individuen kan er contact opgenomen worden met Norma, Buma/Sterma, ea.

 

Indien er nog geen overeenkomst is, moedigen we het aan om met Stichting Theaterregistraties Nederland afspraken te maken middels de Aansluitovereenkomst doorgifte – STICHTING THEATERREGISTRATIES NEDERLAND.

Onbeperkt toegang

Ontdek meer voorstellingen als abonnee met toegang tot alle voorstellingen op Theaterflix

  • recente voorstellingen
  • archiefvoorstellingen
  • voorstellingen uit UvA Bijzondere Collecties

 

 

Toegang tot de rijke cultuur uit de Nederlandse theaters

Bekijk bij Theaterflix de voorstellingen die jij wilt zien op het moment dat het jou uitkomt. Bekijk die ene voorstelling die nooit meer in het theater terugkomt en wees er als eerste bij als je favoriete toneelstuk weer op de planken staat.