Wim is weg (4+) - Het Laagland op Theaterflix

De voorstelling van Theatergroep Het Laagland is beschikbaar voor abonnees van Theaterflix.

Word abonnee op Theaterflix, bekijk onbeperkt naar alle voorstellingen en steun het theater en de groei van de collectie.

 

Wim is weg (4+)

De droogkomische kleuterdetective Wim is weg

Over de voorstelling

Wim krijgt voor zijn verjaardag een mooie rode driewieler. Hij besluit om meteen met de fiets naar Spanje te gaan. Omdat het een verre reis is, vult hij zijn fietsmandje met eten en drinken uit de ijskast. Dan gaat Wim op pad. Voorbij het roze tuinhek, dwars door de stad, langs de snelweg, de velden in. Alsmaar rechtdoor, zonder zich bewust te zijn van de paniek die zich van de achterblijvers meester maakt…

Een speciale kleuterversie van CSI, Wim is weg, waarin inspecteur de Wit en inspecteur de Bruin zich bezig houden met de zaak ‘Wim’. En al zijn de heren inspecteurs misschien niet altijd even slim, eensgezind en vastberaden, ze beloven het verdwenen jongetje Wim weer veilig thuis te brengen. Maar waar is Wim…?

Een kleurrijke en beeldende voorstelling voor echte speurneuzen waarbij je ogen en oren te kort komt. Met twee grappige personages, vreemde ontmoetingen en een geweldige soundscape.

Gouden Boekje WIM IS WEG

De voorstelling Wim is weg is naar het bekende gelijknamige Gouden Boekje WIM IS WEG, bedacht en getekend door Rogier Boon.

Credits Wim is weg

Concept & regie: Bas Zuyderland
Tekst: Bas Zuyderland
Spel: Gijs Nollen, Folmer Overdiep
Dramaturgie: Ludo Costongs
Vormgeving: Bas Zuyderland
Kostuums: Jorine van Beek
Lichtontwerp: Ronald de Jong
Regie-assistentie: Esther Schouten
Beeld: Joost Milde

Jaar

2013

Onbeperkt toegang

Ontdek meer voorstellingen als abonnee met toegang tot alle voorstellingen op Theaterflix

  • recente voorstellingen
  • archiefvoorstellingen
  • voorstellingen uit UvA Bijzondere Collecties

 

 

Toegang tot de rijke cultuur uit de Nederlandse theaters

Bekijk bij Theaterflix de voorstellingen die jij wilt zien op het moment dat het jou uitkomt. Bekijk die ene voorstelling die nooit meer in het theater terugkomt en wees er als eerste bij als je favoriete toneelstuk weer op de planken staat.